Regler og bestemmelser samt SKV-6

Som aktiv i en skytteforening er der nogle regler og bestemmesler man skal overholde.

Herunder et link til DGI's sammenfattede bestemmelser, som man kan læse om i en ledig stund, hvis det ønskes.

Som nævnt andet steds på hjemmesiden, skal alle medlemmer over 15 år, som vil skyde med et foreningsvåben, politigodkendes.

For nye skytter sker det ved at udfylde en såkaldt SKV-6 blanket, underskrive den og indsende den til Politiets Administrative Center (PAC)

ved at følge den medfølgende vejleding. Det er en såkaldt vandelsgodkendelse og det er ikke nok at fremvise en ren straffeattest.

Vi anbefaler nye skytter at få udfyldt og indsendt blanketten hurtigst muligt, da der hos politiet er en længere ekspeditionstid og man kan

som ny skytte ikke blive aktiv medlem af en skytteforening uden godkendelsen.

Blanketten finder man via ovennævnte link ved at klikke på det grønne felt, 'Skytternes Våbenregistrering (SKV)',  og herefter på 'SKV-blanketter' .

I teksten under 'SKV-blanketter'  er et par linjer om blanketterne fremhævet med rødt, som man klikker på og scroller så ned til SKV-blanket 6 og klikker på

'Se SKV-blanket 6' .  Blanketten udfyldes, udprintes og underskrives. I felterne med 'Skytteforeningens navn:' og SKV nr.: skrives der:

Farum Skytteforening og SKV nr. 0299Derefter indsendes blanketten til Politiet ved at følge den medfølgende vejledning, side 2.

Held og lykke.